LDR 00842naa#a2200205#i#450# 001 EN\\bibl\27166 005 20241219093843.4 011 ## _a2074-9414 100 ## _a20170723b2017####ek#y0engy0150####ca 101 0# _aRUS 102 ## _aRU 200 1# _aNEW HIGH-TECH METHODS OF RHEOLOGICAL PROPERTIES EVALUATION IN CHEESEMAKING: STUDY OF MILK COAGULATION AND FORMATION OF CHEESE CURD STRUCTURE _eJournal article 210 1# _aKemerovo _cKemerovo State University _d2017 215 ## _a6 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _a. 637.3 _aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66 _aПрикладные науки. Общие вопросы. 60 _zRUS 700 #1 _aMayorov _gA A 700 #1 _aSidenko _gYu A 700 #1 _aMusina _gO N 856 4# _acheese.kemsu.ru _u