00838naa#a2200205#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200012200102210004600224215001000270608002700280675021900307700002400526700002400550700003800574856002000612EN\\bibl\2720520241124093850.7##a2074-9414##a20161230b2016####ek#y0engy0150####ca0#aRUS##aRU1#aEFFECT OF FOOD ADDITIVES INTRODUCED INTO DAIRY DESSERT ON ANTIOXIDANT ACTIVITY OF BIOLOGICAL OBJECTSeJournal article1#aKemerovocKemerovo State Universityd2016##a6 с.##aJournal article2local##a. 637.14aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66aПрикладные науки. Общие вопросы. 60zRUS#1aDonskayagGalina A.#1aAsafovgVladimir A.#1aAndreevagEkaterina Aleksandrovna4#acheese.kemsu.ru