LDR 00968naa#a2200253#i#450# 001 EN\\bibl\88726 005 20241023042607.3 011 ## _a2074-9414 100 ## _a20241002b2024####ek#y0engy0150####ca 101 0# _aRUS 102 ## _aRU 200 1# _aAverage Integral Assessment of Water Binding Capacity in Sugar-Containing Confectionery Products _eJournal article 210 1# _aKemerovo _cKemerovo State University _d2024 215 ## _a15 с. 608 ## _aJournal article _2local 675 ## _aХимическая технология. Химическая промышленность. Пищевая промышленность. Металлургия. Родственные отрасли. 66 _zRUS 700 #1 _aArapov _gVladimir M. 700 #1 _aPlotnikova _gInessa V. 700 #1 _aKazartsev _gDmitry A. 700 #1 _aPolansky _gKonstantin K. 700 #1 _aMagomedov _gGazibeg O. 700 #1 _aKopylov _gMaxim V. 700 #1 _aPlotnikov _gViktor E. 856 4# _acheese.kemsu.ru _u