00906naa#a2200265#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200016500102210010500267215001000372608004500382675014500427700000600572700000600578700000600584700000600590700000600596700000600602700000600608700000600614856002000620RU\\bibl\2704420241114195327.4##a2308-4057##a20161231b2016####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aUSE OF BAR PROCESSING TO INCREASE THE SHELF LIFE OF VITAMINIZED SAUSAGES AND THEIR USE FOR THE CORRECTION OF STUDENTS' HEALTHeЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2016##a6 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66zENG#1g #1g #1g #1g #1g #1g #1g #1g 4#acheese.kemsu.ru