01003naa#a2200217#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200028300102210010500385215001100490608004500501675014500546700003400691700002800725700000600753700000600759856002000765RU\\bibl\2704620241122093247.5##a2308-4057##a20161231b2016####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aSTUDY AND IDENTIFICATION OF MAIN PROTEINS AND PEPTIDES TO DETERMINE THE CONTENT OF MUSCLE PROTEIN IN STRUCTURELESS COOKED PRODUCTS BY THE METHOD OF TWO-DIMENSIONAL ELECTROPHORESIS FOLLOWED BY THE TIME-OF-FLIGHT MASS SPECTROMETRY IDENTIFICATIONeЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2016##a11 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66zENG#1aВостриковаgН. Л.#1aЧернухаgИ. М.#1g #1g 4#acheese.kemsu.ru