01009naa#a2200253#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200014900102210010500251215001000356608004500366675014500411700002500556700001900581700002600600700002000626700003600646700002200682700003100704856002000735RU\\bibl\4345320241202142009.1##a2308-4057##a20210420b2021####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aFunctional and sensory properties of jam with different proportions of pineapple, cucumber, and Jatropha leafeЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2021##a8 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Родственные отрасли. 66zENG#1aOgorigAkama Friday #1aAmovegJulius #1aEvi-ParkergPrecious #1aSardogGiacomo #1aOkpalagCharles Odilichukwu R. #1aBonogGioacchino #1aKorzeniowskagMałgorzata 4#acheese.kemsu.ru