01040naa#a2200229#i#4500001001500000005001700015011001400032100004100046101000800087102000700095200019200102210010500294215001100399608004500410675021400455700002100669700002900690700002400719700002500743700002200768856002000790RU\\bibl\7613120241122221715.5##a2308-4057##a20241107b2024####ek#y0rusy0150####ca0#aENG##aRU1#aAcid curd (Karish) cheese supplemented with ashwagandha and/or probiotics: Modulatory efficiency on induced behavioral and neurochemical changes in ratseЖурнальная статья1#aКемеровоcКемеровский государственный университетd2024##a16 с.##aЖурнальная статья2local##aХимическая технология. Химическая промышленность. Пищевая промышленность. Металлургия. Родственные отрасли. 66zENG#1aSalamagHeba H. #1aAbdel-WahhabgKhaled G. #1aKhalilgHeba M. A. #1aAbdelhamidgSamy M. #1aHassangLaila K. 4#acheese.kemsu.ru